Eneboliger i Fillan

Moderne boliger med god utsikt utover Fillfjorden og Fillan sentrum

Litjslokheia har en unik nærhet til friluftsliv og rekreasjon samtidig som det ligger sentralt. Boligfeltet har fire lekeplasser, er trafikksikkert og godt tilrettelagt familielivet. Tomtene er pent tilpasset det nye boligfeltet med god utsikt mot Fillan sentrum og Fillfjorden. Her leveres alle boligene innflytningsklare.

Opplev Hitra

Hitra er Norges største øy sør for Lofoten, og ligger i Trøndelag Fylke ved utløpet til Trondheimsfjorden. Øya har rundt 7000 vann og tjern og er omringet av mer enn 3200 øyer, holmer og skjær. Kommunen har mer enn 2000 registrerte feriehus og hytter, og er sammen med Frøya og øyrekka den største reiselivsdestinasjonen på Trøndelagskysten.

Hitra er forbundet med Frøya med undersjøisk tunnel. Det tar 25 minutter å kjøre fra det ene kommunesenteret til det andre.

Shopping

Fillan er kommunesenteret på Hitra, bare et par hundre meter fra Litjslokheia. Her er alle de kommunale tjenestene og et bredt utvalg av dagligvarer, spisesteder, butikker, hotell, kino, idrettshall, treningssentere, svømmehall og bowlinghall. I tillegg til mye annet

Fritidsaktiviteter

Øya har et yrende miljø med aktiviteter for en hver smak. Vi kan blant annet nevne fotball på Hitra idrettspark, håndball og masse andre idretter i Hitrahallen, Judo, Friidrett, riding og masse andre aktiviteter.

Næringslivet

Hitra er kjent for havbruksnæringen og dens leverandører. Men Hitra har også store næringer innen bygg, anlegg, entreprenør, reiseliv, aktiviteter, opplevelser og handel. Det er stor aktivitet i næringslivet, og i tillegg er det svært lav arbeidsløshet. På grunn av arbeidsinnvandring består Hitra av 18 % arbeidsinnvandrere fra andre land i Europa. Her er mer enn 70 nasjonaliteter er representert.

Ulike størrelser. Unike muligheter.

Finn din tomt og bolig